WORK HARD, PLAY HARD

Hallo allemaal! 🎉 "Work hard, play hard" - we kennen het gezegde allemaal. Maar echt evenwicht tussen inzet en ontspanning vinden is een kunst op zich. Vandaag neem ik jullie mee op reis door de wereld van ijverige arbeid en fantastisch feestgedruis. Klaar voor een feest van herkenning?Hard werken is zonder twijfel cruciaal voor succes. Maar wist je dat passie in je werk je niet alleen laat excelleren, maar ook bijdraagt aan je zelfrespect? 💫 Niets voelt beter dan erkenning voor je harde werk. Het geeft energie en wie houdt daar nu niet van?Laten we dan eens kijken naar de speeltijd: ontspannen en genieten na een periode van hard labeur. 🎈 Ontspanning kan alles zijn wat je hartje begeert, van een filmavond tot een sportieve activiteit met vrienden, of zelfs een spontaan tripje. Het is essentieel om jezelf op te laden en een burn-out te vermijden. En zeg nou eerlijk, de beste verhalen komen toch na die onvergetelijke avonden?Het juiste evenwicht tussen deze twee facetten vereist echter een delicate balansact. De vraag is steeds: wanneer ga je voluit en wanneer trap je op de rem? Sleutels tot succes zijn goed timemanagement en zelfinzicht. Sta stil bij wat lichaam en geest je vertellen en durf ook eens 'nee' te zeggen. Alleen zo behoud je genoeg energie voor zowel kwaliteitsvol werk als welverdiende ontspanning. Het magische punt tussen productiviteit en plezier, daar gaan we voor. 🤹En als we het dan toch goed doen, waarom zouden we onze overwinningen en pleziertjes dan niet delen met elkaar? Door onze verhalen te delen, motiveren we onszelf en inspireren we anderen. Laten we een netwerk bouwen waar iedereen gewaardeerd wordt voor hun inspanningen en waar we elkaars successen vieren. Post dus jouw werkhoogtepunt of ontspanningshoogtepunt en laten we er samen iets fantastisch van maken! 🥳Afsluitend: "Work hard, play hard" is een levensfilosofie. Het gaat om passie voor je werk en tijd nemen om van het leven te genieten. Blijf streven, blijf stralen en vergeet niet om te genieten, juist tussen al dat harde werken door. Een mooie mix van beide werelden wacht op ons! 💪🎉 Laten we deze conversatie voortzetten met nog meer inspiratie de volgende keer!

Lees meer »

Neuro Socks Benelux

Heb je ooit nagedacht over wat een simpel paar sokken kan betekenen voor jouw dagelijks comfort? Een revolutionaire innovatie in de modewereld heeft recent het licht gezien en wint razendsnel aan populariteit!Katharina Schneider, CEO van Mediashop en bestsellerauteur, noemde het 'een van de allerbeste investeringen'. Waarom, vraag je? Omdat haar verkoopcijfers door het dak gingen na het introduceren van Neuro Socks, niet te vergeten de uitmuntende klantbeoordelingen die volgden.Maar wat maakt Neuro Socks nu zo bijzonder? Laten we beginnen bij het wetenschappelijk onderbouwde ontwerp. Deze sokken verbeteren niet alleen jouw balans en comfort, maar ze hebben ook een aantoonbaar positief effect op de algehele well-being.Als tweede punt is de klanttevredenheid ongekend. De recensies liegen er niet om; mensen ervaren echt verschil, zowel in hun sportprestaties als in hun dagelijks leven. Het voelt alsof je op wolken loopt!En tenslotte, draagt de impact op de verkoop bij aan het succesverhaal van Neuro Socks. Vliegensvlug hebben deze sokken hun weg gevonden naar duizenden tevreden klanten. De vraag naar deze 'slimste sokken ter wereld' stijgt exponentieel. In de conclusie kunnen we zeggen: wanneer een product als Neuro Socks zulke positieve resultaten oplevert, dan weet je dat je iets goed doet. Denk eraan, het gaat niet alleen om verkopen, maar om de loyale, gelukkige klanten die achterblijven. En dat, mijn vrienden, is waarom Katharina Schneider deze investering haar beste ooit noemt.Ontdek het zelf en beleef het comfort en de innovatie van Neuro Socks.Jouw voeten zullen je dankbaar zijn!Voor meer info ga naar de website van Neuro Socks Benelux

Lees meer »

Ontdek de veelzijdigheid van de geweldige Aloe vera!

Aloe Vera: merk je al op hoe vaak dit wonderplantje opduikt in gesprekken over natuurlijke verzorging en gezondheid? Er is een goede reden voorwaarom! Deze groene held heeft meer trucjes onder zijn bladeren dan een goochelaar op een kinderfeestje. Laten we eens duiken in de verfrissende wereld van aloe vera dranken en de verzachtende kracht van aloe vera gel.

Lees meer »

OUDSBERGEN GIN

Ontdek de geest van Oudsbergen in een glas! 🍸 Met de fusie van Meeuwen-Gruitrode en Opglabbeek is meer ontstaan dan alleen de gemeente Oudsbergen. De samensmelting bracht ons een uniek distillaat: de Oudsbergen Gin. Deze gin vertelt een verhaal van transformatie en viering, waarbij we het leven omarmen met elke fluweelzachte slok.

Lees meer »

Voeding is je brandstof

Streef jij ook naar een gezonder leven en een stralende lifestyle? 🌟 Gezonde voeding en voedingssupplementen kunnen daarbij de sleutels zijn naar een vitaal bestaan. Maar hoe integreer je deze aspecten naadloos in je dagelijkse routine?

Lees meer »

Een gespierd lichaam

Streef jij ook naar een fit en gespierd lichaam? 💪 De weg naar échte bodybuilding kan soms voelen als een marathon, maar met de juiste aanpak zie je het meer als een sprintje richting de finishline.Eerst en vooral: wat is die perfecte balans tussen training, voeding en herstel? Trainen tot je erbij neervalt klinkt misschien goed in theorie, maar je spieren schreeuwen om rust. Regelmatige rustperiodes zijn essentieel om die spierbergen te laten groeien. En praat me niet over voeding! 🍏 De juiste brandstof is zoals superbenzine voor je auto; het brengt je sneller waar je moet zijn. Proteïnen? Check! Koolhydraten? Dubbelcheck! Vetten... wacht, zijn vetten niet slecht? Nee dus! De goede zijn als smeermiddel voor je machine!Laten we het even hebben over consistentie. Ja, die vervelende gewoonte die we allemaal haten, maar oh zo nodig hebben. Net zoals je favoriete Netflix serie, wil je 'binge-trainen' vermijden. Spreid je sessies uit, plan ze zorgvuldig en houd je aan die routine - je toekomstige ik zal je dankbaar zijn!Tot slot, blijven leren en jezelf ontwikkelen. De fitnesswereld evolueert sneller dan je Instagram-feed, dus blijf bij! Pak nieuwe oefeningen op, test verschillende supplementen en wissel je routines af. Je lichaam is geen robot die dezelfde commando's blijft herhalen; het is een levend kunstwerk dat constant verbeterd kan worden. Dus verras het, uitdagen die handel!De conclusie? Bodybuilding is een levensstijl, een commitment aan jezelf. Ga lekker vroeg naar bed, train slim, eet bewust en houd vol. En heb je ooit gehoord van die oude fitnesswijsheid? 'Vandaag had ik echt geen zin, zei iemand ooit na een workout'. Dus, waar wacht je nog op? Geef die ijzers eens een flinke smeerbeurt en ga ervoor! 💥

Lees meer »

LIFESTYLE

Lifestyle - een woord dat zoveel kan zeggen en toch zo persoonlijk is! 🌟Iedereen heeft zijn unieke stijl van leven, en vandaag wil ik jullie meenemen op een reis waarbij we onze lifestyle een niveau hoger tillen. In deze wereld vol mogelijkheden is het belangrijk om keuzes te maken die niet alleen goed voelen, maar ons ook vooruit helpen. 💼Laten we beginnen met de kracht van routine – als fundament van productiviteit en succes. Het creëren van een dagelijkse routine helpt om structuur te bieden in je leven. Of het nu gaat om sporten, lezen of mediteren, consistentie is key. Vergeet echter niet flexibel te blijven; het leven kan immers onverwachts uit de hoek komen!Daarnaast spelen ontspanning en vrije tijd een cruciale rol in een gezonde lifestyle. Het is essentieel om tijd voor jezelf te nemen; om te herstellen, na te denken en te groeien. Of je nu houdt van een creatieve hobby of een ontspannende wandeling, onthoud dat je oplaadt door te doen wat je liefhebt. 🎨Duurzaamheid mag ook niet vergeten worden. We zijn allemaal verantwoordelijk voor de voetafdruk die we achterlaten. Bewuste keuzes in ons consumptiegedrag kunnen een significant verschil maken. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor onze eigen gemoedsrust.Laten we als afsluiter niet vergeten dat hoewel verandering goed is, consistentie de sleutel tot langetermijnsucces blijft. Je hoeft niet elke dag de wereld te veroveren; soms is het genoeg om gewoon trouw te blijven aan je waarden. Werk elke dag een beetje aan je droomleven, en voor je het weet, leef je het!✨Hoe definieer jij 'lifestyle'? Deel jouw levensstijltips in de reacties!

Lees meer »

5 fantastische voorbeelden van guerrilla-marketing

Guerrillamarketing is een mooie vorm van marketing om je klanten te bereiken, te enthousiasmeren en te inspireren. Als Heldenmerk is het belangrijk om je fans bewust te maken van jouw verhaal. Voordat we naar fantastische voorbeelden gaan kijken, even de term Guerrillamarketing verduidelijken. De definitie van guerrillamarketing volgens wikipedia:“Guerrillamarketing is een marketingtechniek die poogt om met beperkte middelen een groot resultaat te bereiken. Guerrillamarketing is erop gericht om in een zeer korte tijd veel media-aandacht of aandacht van publiek te behalen. Veelal zijn deze kosten een fractie van de kosten die dure campagnes met zich meenemen.Omdat het vaak om ludieke acties of een bijzondere stunt gaat, is het bij guerrillamarketing veelal kosteloos om de reclameboodschap te verspreiden. Blogs, radio en televisie zijn bij een goede stunt graag bereid om de campagne te melden als nieuws of curiositeit. Het kost de onderneming niets maar stelt hen wel in staat een groot publiek te bereiken.”In dit artikel ontvang je toffe voorbeelden van guerrillamarketing.De rol van guerrilla-marketingNog te vaak wordt een guerrilla-campagne geen succes. Er is dan te weinig nagedacht over de rol die guerrilla-marketing binnen de marketingstrategie speelt. Het is verstandig om eerst te kijken naar de marketingstrategie van je merk, alvorens je na gaat denken welke technieken je gaat toepassen. Guerrilla-marketing is een techniek om de merkherkenning en merkbekendheid te vergroten.Het is belangrijk dat je daarnaast nadenkt over de andere onderdelen binnen de marketing. Wij noemen dit de marketingprogramma’s voor je merk. De herkenning en bekendheid van je merk zijn een onderdeel van de marketingprogramma’s. Maar denk ook na over hoe je van deze bekendheid klanten genereert. Of hoe je van klanten ambassadeurs maakt.5 fantastische voorbeelden van guerrilla-marketinghttps://creatingheroes.nl/5-fantastische-voorbeelden-van-guerrilla-marketing/#:~:text=Blogs%2C%20radio%20en%20televisie%20zijn,je%20toffe%20voorbeelden%20van%20guerrillamarketingBron: https://creatingheroes.nl/Foto: https://lnkd.in/ehPZK-4p

Lees meer »

Let’s Take Shots!

Hier is een eenvoudige tip om u te helpen uw bloedsuiker onder controle te houden zonder een continue glucosemonitor nodig te hebben of u druk te maken over alles wat u in uw mond stopt.Onderzoek suggereert dat een shot eiwit per dag een verhoogde bloedsuikerspiegel op afstand kan houden.In de studie wilden onderzoekers begrijpen hoe een lage dosis wei-eiwit de bloedsuikerspiegel en hormonale reacties bij magere en zwaarlijvige mensen zou kunnen beïnvloeden. Ze schreven 60 deelnemers in en verdeelden ze in twee groepen, die elk ofwel de wei-eiwitshot of een placebo-drankje consumeerden voordat ze een kom Cheerios aten.Deelnemers die wei-eiwit voor hun maaltijd dronken, ervoeren een lagere bloedsuikerspiegel en insulinespiegels dan degenen met de control drank. Concreet leidde het eiwitschot tot een verlaging van de bloedsuikerspiegel met 28 procent.Het idee dat eiwitten een gezonde bloedsuikerspiegel ondersteunen, is niets nieuws. Het toevoegen van eiwitten aan een maaltijd - of het nu een plantaardige of dierlijke bron is (denk aan alles van tofu of linzen tot eieren of vlees) - kan de spijsvertering helpen vertragen en grote insulinepieken voorkomen. Maar deze studie toonde aan dat zelfs een kleine dosis wei-eiwit - de deelnemers dronken 15 gram eiwit, wat minder is dan één schepje van de meeste poeders - de klus kan klaren.Vergeet niet dat het normaal is dat uw bloedsuikerspiegel stijgt na een maaltijd. Het wordt pas problematisch als het heel hoog stijgt en hoog blijft. Om uw bloedsuikerspiegel onder controle te houden, volgt u tool #2 en voegt u bij elke maaltijd eiwitten en vezels toe.Bron: Arnold SchwarzeneggerArnold's Pump Club

Lees meer »

Het geheim tegen veroudering dat je niet kunt kopen!

Hoe lichaamsbeweging de kwaliteit van je huid verbetert. Omdat de huidkwaliteit wordt beïnvloed door vele variabelen - zoals de zon - door te testen waar de zon niet schijnt, ontdekten de wetenschappers dat cardio je een gezondere huid geeft. Maar dat is slechts een deel van het verhaal.

Lees meer »

KERSEN

KERSENMet hun levendige kleuren en heerlijke smaak, bieden ze meer dan alleen een smakelijke traktatie. Deze kleine vruchten hebben een grote impact op de gezondheid. Kersen bevatten krachtige antioxidanten genaamd anthocyanen, die hen hun rijke rode kleur geven.Deze antioxidanten hebben ontstekingsremmende eigenschappen die ontstekingen in het lichaam kunnen helpen verminderen. Dit maakt kersen gunstig voor aandoeningen zoals artritis, jicht en spierpijn. Kersen zijn een natuurlijke bron van melatonine, een hormoon dat de slaap-waakcycli reguleert. Het consumeren van kersen of sap van tart kersen wordt in verband gebracht met een verbeterde slaapkwaliteit en -duur.De melatonine in kersen kan helpen bij het reguleren van de interne klok van het lichaam, waardoor ze een potentiële natuurlijke remedie zijn voor mensen die worstelen met slaapproblemen. Opkomend onderzoek suggereert dat de antioxidanten in kersen neuro protectieve eigenschappen kunnen hebben, wat de gezondheid van de hersenen ten goede komt. Voorlopige studies hebben een verband aangetoond tussen regelmatige kersenconsumptie en een verbeterde cognitieve functie, geheugen en een verminderde leeftijd gerelateerde cognitieve achteruitgang.Kersen in je dieet opnemen kan zo simpel zijn als ze vers eten, toevoegen aan salades, mengen in smoothies of gebruiken als topping voor desserts. Met hun vele gezondheidsvoordelen en heerlijke smaak zijn kersen een heerlijke manier om je algehele welzijn te ondersteunen.#gezondheid #kersen #antioxdanten

Lees meer »

Komkommers

Zijn niet alleen ongelooflijk verfrissend, maar bieden ook verschillende gezondheidsvoordelen. Deze knapperige groenten, meestal samengesteld uit water, zitten boordevol voedingsstoffen die een positieve invloed kunnen hebben op uw welzijn. Met een hoog watergehalte (meer dan 95%) zijn komkommers een uitstekende manier om gehydrateerd te blijven. Een goede hydratatie is cruciaal voor het behoud van gezonde lichaamsfuncties, het ondersteunen van de spijsvertering, het reguleren van de lichaamstemperatuur en het bevorderen van een stralende huid. Komkommers zijn een goede bron van vitamine C en K, evenals mineralen zoals kalium en magnesium. Vitamine C stimuleert het immuunsysteem en de collageenproductie, terwijl vitamine K een rol speelt bij de bloedstolling en de gezondheid van de botten. Kalium en magnesium dragen bij aan de gezondheid van het hart, de zenuwfunctie en spiercontractie. Komkommers bevatten verschillende antioxidanten, waaronder flavonoïden en tannines, die cellen helpen beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Deze antioxidanten hebben ontstekingsremmende eigenschappen en kunnen het risico op chronische ziekten, zoals hartaandoeningen en bepaalde vormen van kanker, verminderen. Het opnemen van komkommers in uw dieet is een gemakkelijke manier om hydratatie, essentiële voedingsstoffen en een verfrissende crunch aan uw maaltijden toe te voegen. Of ze nu als tussendoortje worden gegeten, aan salades worden toegevoegd of als hydraterend ingrediënt in geïnfuseerd water worden gebruikt, komkommers bieden een scala aan gezondheidsvoordelen die bijdragen aan het algehele welzijn.

Lees meer »

Sunshine on my mind

Welke woorden roepen een zomers gevoel bij jou op? Voor ons is dat ‘Sunshine on my mind!’. Avontuur en verbinding met mensen waar dan ook. Of het nu op vakantie is of gewoon lekker in je achtertuin. Beleef de zomer samen met Forever en ondersteun je gezondheid met een aantal producten die perfect passen bij dit seizoen. Dompel jezelf onder in de sprankelende energie van de zomer!

Lees meer »

Stijgende aantal geestelijke gezondheidsproblemen

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om iets te doen aan het stijgende aantal geestelijke gezondheidsproblemen waar kinderen en jonge volwassenen tegenwoordig mee te maken hebben. Met sociale media, druk van leeftijdsgenoten, verwerkt voedsel en een steeds complexere wereld is het geen verrassing dat geestelijke gezondheidsproblemen kunnen ontstaan.Een van de belangrijkste factoren voor het behouden van een goede geestelijke gezondheid is een gezond lichaam. Als ouder, verzorger of verantwoordelijke volwassene heb je de macht om de gezondheid en het geluk van de kinderen en jongvolwassenen die je onder je hoede hebt te ondersteunen door hen te helpen gezonde keuzes te maken.Een gezond lichaam betekent evenwichtig eten, voldoende slapen en lichamelijk actief blijven. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft 1 op de 6 jongeren tussen 10 en 19 jaar een psychische aandoening. Deze aandoeningen kunnen depressie, angst, bipolaire stoornis of eetstoornissen zijn.

Lees meer »

Je omgeving bepaalt wie je bent.

Je omgeving bepaalt wie je bent.Het is altijd makkelijker om iemand naar beneden te halen dan iemand naar boven te tillen. Omring je dus met de juiste mensen! ✔De eigen omgeving is een succesfactor die vaak volledig wordt onderschat. Helaas kom ik er steeds weer achter!Maar het gezegde "Jullie zijn de vijf mensen met wie je de meeste tijd doorbrengt" mijn punt klopt en wordt zelfs ondersteund door studies 📚Je gedrag, houding en gewoontes worden enorm beïnvloed door de mensen waarmee je je omringt.Het is jouw keuze. Het is niet altijd gemakkelijk om aan jezelf toe te geven dat sommige mensen je eigen vooruitgang in de weg staan. Misschien omdat ze je altijd hebben begeleid op je weg. Misschien maken ze zelfs deel uit van je familie.En mijn ervaring is dat het opruimen van oude metgezellen ruimte creëert om nieuwe mensen aan te trekken die echt goed voor je zijn, van wie je kunt leren en die je willen zien winnen ↗Daarover gesproken: je hoeft het contact niet meteen te verbreken. Maar een beetje afstand kan wonderen doen.Hier is een toepasselijk gezegde van Johann Wolfgang von Goethe:"Vertel me met wie je omgaat en ik zeg je wie je bent! Als ik weet waar je mee te maken hebt, weet ik wat er van je kan worden." 🙏Bron: Jürgen Höller

Lees meer »

Hoeveel aandacht besteed je aan je angst? 😮

Het antwoord op deze vraag bepaalt de grenzen van wat je kunt bereiken en de kwaliteit van je levenAngst is nog steeds een belangrijk onderdeel van het leven van vandaag. Het is een oerinstinct dat ons in het verleden goed heeft gediend als overlevingsmechanisme. Maar in de huidige samenleving, waar zoveel van de bedreigingen die ons bang maken niet levensbedreigend zijn, vertraagt ​​het ons vaak en verlegt het de grenzen van wat mogelijk is.We zullen ze nooit helemaal kwijt geraken. En het is belangrijk om ze van tijd tot tijd bewust te voelen in plaats van ze constant te proberen te negeren. Dat lukt toch niet.Het komt erop aan een manier te vinden om onze angsten te accepteren, te beheersen en er mee om kunnen gaan. Want alleen zo kunnen we ons volledige potentieel echt ontwikkelen 🦅Bent u het eens?Bron: Jürgen Höller#angst

Lees meer »

Leiding geven met geloof en hoop!

Velen van ons kiezen ervoor onze gezinnen en kinderen te leiden met geloof en hoop, in plaats van zich zorgen te maken over de mogelijkheid van mislukking en worst-case scenario's. Deze aanpak stelt ons in staat een toekomst vol opwinding en mogelijkheden te omarmen, in plaats van een toekomst gehuld in angst en onzekerheid.Leiding geven met geloof en hoop betekent dat we uitdagingen benaderen met een positieve instelling en het geloof dat alles goed komt. Het stelt ons in staat een optimistischer kijk op het leven te hebben, zelfs bij tegenslag. Deze mentaliteit kan de manier waarop onze kinderen de wereld zien aanzienlijk beïnvloeden en hen helpen een positievere mentaliteit te ontwikkelen die hen hun hele leven van pas zal komen.Natuurlijk is het leven niet altijd rozengeur en maneschijn. Het is onvermijdelijk dat we onderweg hindernissen en obstakels tegenkomen. Maar het is de manier waarop we daarmee omgaan die ons bepaalt. Er is een citaat van Charles R. Swindoll waar ik dol op ben: "Het leven bestaat voor 10% uit wat je overkomt en voor 90% uit hoe je erop reageert". Wanneer het leven ons een curveball toewerpt (en dat zal gebeuren), is het belangrijk om positiviteit en liefde in te brengen. Richt je op de goede dingen in je leven, wees dankbaar en omring jezelf met mensen die je opbeuren en inspireren. Deze acties kunnen je helpen om moeilijke tijden door te komen en je sterker en veerkrachtiger te voelen.Wetenschappelijk gezien is er veel bewijs voor de kracht van positiviteit en hoop.Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die dankbaar zijn, een optimistische kijk op het leven hebben en zich omringen met positieve mensen gelukkiger, gezonder en succesvoller zijn dan degenen die dat niet doen. Plus, door te leiden met geloof en hoop, inspireren we de mensen om ons heen om dezelfde mentaliteit aan te nemen, waardoor een rimpeleffect van positiviteit en liefde ontstaat dat de wereld kan veranderen.Ik wil dat jullie allemaal weten dat dit precies is waarom ik de Drie-eenheid heb samengesteld.Ik wilde dat Clean Slate, Restore en Zero-In zouden samenwerken om alle nare gifstoffen in ons lichaam op te ruimen en te vervangen door liefde en positiviteit. Alleen door negativiteit uit ons systeem te verwijderen, kunnen we een gezonde omgeving creëren waarin licht en positiviteit kunnen gedijen.

Lees meer »

SCHIMMELS & SCHIMMELINFECTIES

Schimmels, een algemeen organisme dat op verschillende plaatsen voorkomt, zoals in aarde, water en rottend materiaal, kunnen ook in ons lichaam groeien en gedijen. Hoewel sommige niveaus van schimmelgroei normaal en ongevaarlijk zijn, kan een overgroei ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. We moeten de symptomen van een schimmelinfectie begrijpen en herkennen, zodat we snel de juiste behandeling kunnen zoeken.Schimmelinfecties kunnen zich op verschillende manieren presenteren, afhankelijk van het type schimmel en de plaats van de infectie. Veel voorkomende symptomen zijn aanhoudende huiduitslag, jeuk, roodheid en schilfering. Schimmelinfecties kunnen zich ook uiten in spijsverteringsproblemen, ademhalingsproblemen en zelfs schade aan interne organen. Het is belangrijk op te merken dat mensen met een verzwakt immuunsysteem, diabetes of andere onderliggende gezondheidsproblemen een hoger risico lopen op schimmelinfecties.Het is niet alleen belangrijk om ons lichaam te controleren op schimmelinfecties, maar we moeten ons ook bewust zijn van de aanwezigheid van schimmels en schimmel in onze huizen. Blootstelling aan schimmel en zwammen kan leiden tot ademhalingsproblemen, hoofdpijn en allergieën. Langdurige blootstelling kan zelfs leiden tot ernstige gezondheidsproblemen zoals astma en longinfecties.Gelukkig zijn er natuurlijke middelen beschikbaar om schimmelinfecties in het lichaam te bestrijden. Eén zo'n middel is biologisch beschikbaar silica, (gevonden in CLEAN SLATE ). bit.ly/CLEAN-SLATE

Lees meer »

FAB is back met vernieuwde receptuur

Boost je energieniveau met deze energiedrank met vernieuwde receptuur en smaak van guarana, acai bes, acerola fruit en cranberry! FAB bevat guarana, cafeïne, vitaminen B2, B3, B6 en B12. Deze vitaminen dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid. Geniet van deze smakelijke oppepper!

Lees meer »

Vooroordeel

⏩ Een vooroordeel is een mening die een persoon heeft totdat hij zijn eigen beeld vormt ⏪We hebben allemaal vooroordelen in ons. Deze kunnen van veel factoren afhangen, zoals de cultuur waarin we zijn opgegroeid, onze persoonlijke ervaring, onze opvoeding en opleiding, onze sociale omgeving en vele andere factoren 👨‍👩‍👧‍👦Vooroordelen zijn een natuurlijke neiging van de menselijke geest en geven ons enige structuur en richting. Sommige vooroordelen kunnen gebaseerd zijn op stereotypen of aannames op basis van bepaalde kenmerken zoals ras, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd of andere factoren 💭Van veel vooroordelen zijn we ons niet eens bewust. Om ze te overwinnen, is het noodzakelijk ze te ontmaskeren. Onderstaand bericht is daar een mooi voorbeeld van. Mijn ervaring heeft me geleerd dat succesvolle mensen vaak meer open staan ​​om hun eigen beeld te krijgen van een grote verscheidenheid aan dingen 👀Bron: Jürgen Höller

Lees meer »

JE BENT STERKER DAN JE DENKT! Franz Müllner

Als manager van Franz Müllner The Austrian Rock ben ik enorm trots op het nieuwe wereldrecord van Franz.Als XXL Extreme Sporter en ex-Special Force weet Franz perfect het mentale en het fysieke te laten samenwerkenProject 7 World Records 7 Continents!Congratulation & Proud of My Big Strong Austrian Brother.WERELDRECORD 81.ton Inca Rail 10.60m met eigen mankracht vooruit getrokken op een hoogte van 2780mDe lichte helling maakte het nog extremer als verwacht hier in Municipalidad Distrital de Ollantaytambo, Pueblo Inka Sonqonchispi waar mensen me vierden als een superheld!Ik ben nog nooit met zoveel gastvrijheid, waardering & liefde ontvangen vereerd & gewaardeerd.Iedereen zou dit buitengewoon moeten hebben, één van de mooiste ervaringen uit mijn leven.

Lees meer »

Voor jezelf zorgen is niet zomaar een verwennerij.

Het is een noodzaak voor ons lichaam, geest en ziel om een gelukkig en gezond leven te leiden. Het vereist zelfliefde, zelfrespect, en vooral, voorrang geven aan jezelf boven al het andere. Maar al te vaak geven we voorrang aan al het andere boven ons welzijn, wat leidt tot burn-out, stress en angst. De waarheid is dat voor jezelf zorgen niet egoïstisch is, maar dat het nodig is om voor je omgeving te zorgen.Voor jezelf zorgen betekent aandacht besteden aan je lichaam, geest en ziel. Dit betekent voldoende rust, beweging en voeding om je lichaam sterk en gezond te houden. Het betekent ook prioriteit geven aan je geestelijke gezondheid door zelfzorgactiviteiten zoals meditatie, yoga of therapie. En het belangrijkste is dat je je geest moet koesteren - je verbinden met iets dat groter is dan jezelf en een doel en betekenis in het leven vinden.DR. CHRISTINA RAHMhttps://lnkd.in/eptzsdGcROOT WELLNESS BRANDS

Lees meer »

Er is magie in elk nieuw begin! 🙏

Als je niet houdt van wat je doet, begin dan aan iets nieuws! Een van de belangrijkste dingen die we in het leven kunnen doen, is nooit stoppen, opnieuw beginnen 💯Zelfs als we eerder hebben gefaald of bang zijn voor een taak, moeten we onszelf ertoe aanzetten om de eerste stap te zetten en aan de slag te gaan.Want alleen zo kunnen we ons ontwikkelen, gemotiveerd en productief blijven en ons zelfvertrouwen versterken 💪🏽We zijn nooit te oud om onszelf opnieuw uit te vinden. ben je het met me eens

Lees meer »

Is de leeuw echt de koning der dieren? 👑

Ja, dat is hem! Dat is tenminste wat ons van kinds af aan wordt geleerd. Maar waarom is dat?De vraag is legitiem. Want de leeuw is “slechts” de op één na grootste roofkat ter wereld. De tijger is niet alleen groter, maar ook zwaarder en wendbaarder dan de leeuw 🦁En het wordt nog veel groter: ijsberen of giraffen overtreffen bijvoorbeeld leeuwen en tijgers in een mum van tijd 🦒🐻De reden voor de koninklijke status van de leeuw is vanwege hun manier van denken. In zijn houding. Hij is sterk, moedig en waardig. Hij gelooft in zichzelf en is ervan overtuigd dat hij de koning is. En daarom is hij de koning. Geen olifant heeft zo'n majestueuze uitstraling als de leeuw 🐘Onze mentaliteit en onze overtuigingen bepalen wat we kunnen worden. Het stelt de grenzen van wat mogelijk is.Wist je dat de hommel eigenlijk te zwaar is om te vliegen? 😮Met een vleugeloppervlak van 0,7 cm² weegt hij 1,2 gram Volgens de wetten van de aerodynamica is het onmogelijk om met deze verhouding op te stijgen 🐝Maar de hommel weet er niets van en vliegt gewoon. We kunnen alleen bereiken wat we geloven dat we kunnen.Groot succes begint met een grote mentaliteit. Wat denk je daarvan? 🦁 Bron artikel Jürgen Höller Jürgen Höllerhttps://lnkd.in/gR-uPEnw

Lees meer »