Wegens enorme groei in Europa - Benelux zijn wij op zoek naar zelfstandige ondernemers.

We are looking for WINNERS!

 

Jan Pachen , Ingrid van Ham, Monaco Casino,  Extra inkomen, Meer inkomen, Geld verdienen, team-marketing,

Ingrid van Ham en Jan Pachen heten u welkom...

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezond en eerlijk inkomen en een mooie lifestyle!

Wij zijn het bewijs dat het snel kan gaan!
​“We werkten jarenlang in ons eigen fitnesscentrum en onze passie was sporters trainen en coachen om zo de beste resultaten te bereiken. Atleten uit verschillende takken van sport vonden de weg naar onze club en boekte mooie resultaten.

We waren zeer actief in de fitness, krachtsport en het bodybuilding en creëerde verschillende Belgisch en Nederlandse kampioenen, maar ook Europees en Wereldkampioenen.

Zo heb ik tot 2 x toe mijn grote held Arnold Schwarzenegger persoonlijk kunnen ontmoeten in Venice Beach Los Angeles Californië na onze training in Gold's Gym en World Gym.

 

WINNAARS ondernemen actie!

Maar ondanks dat sporters trainen en coachen al 20 jaar onze grote passie was zagen wij de concurrentie in de fitnessindustrie toenemen en de inkomsten afnemen.

Als we verder wilden, moesten we fors investeren, in geld, materiaal, pand en personeel. Omdat bovendien de uitdaging er voor ons wel een beetje af was, hebben we daar niet voor gekozen.

Na jarenlang hard zwoegen wilden we ons leven nu zelf wel eens kunnen indelen en ook eens wat vaker op vakantie gaan en wat meer vrije tijd voor onszelf hebben. Maar we hadden geen idee hoe we dat moesten vormgeven. Ik sprak regelmatig met mijn vroegere buurman Roger Hilkens, die een zeer succesvolle ondernemer was en ik al van jongs af aan kende.

Hij was al jaren succesvol met Trendmarketing. Zijn verhalen over Trendmarketing, zijn levensstijl, mooie auto's, de luxe, het passief inkomen en de mooie reizen die hij maakte spraken ons altijd erg aan, maar ik overwoog nooit echt om zijn voorbeeld te volgen.

Tot ik hem op zekere dag belde voor een afspraak, om nu eens serieus te horen wat hij precies deed met Trendmarketing. Hij reageerde erg leuk en na een avond vol goede gesprekken waren wij diep onder de indruk van Trendmarketing. Wat een unieke mogelijkheden biedt dit bedrijf en wat een enthousiasme! We registreerden ons meteen als Business Partner en verdiepten ons in het bedrijf en de mogelijkheden.

Toen we al snel resultaten zagen, bij onszelf en bij anderen, raakten we enorm enthousiast en praatten we er met iedereen over.

We realiseerde al snel een fulltime inkomen met 5 uur per week werken naast onze zaak.

Onze omzet was meteen verbluffend en dat op parttime basis.

Al snel daarna spraken we met vrienden en bekenden ook over deze unieke zakelijke mogelijkheden en toonden de eerste mensen belangstelling om zelf partner te worden. De kracht van samenwerken is zoveel sterker, je kunt er ongelimiteerde resultaten mee bereiken.

 

Op onze internationale reizen hebben wij heel wat succesvolle ondernemers ontmoet

waar wij nu mee samenwerken.

 

WIJ LANCEREN NU SAMEN EEN NIEUW EN UNIEK PROJECT IN DE  BENELUX!

OOK U KAN HIER DEEL VAN UIT MAKEN

 

 

Bekend van de TV-SHOW 2 Minuten 2 Miljoen als beste en succesvolste  Start-Up uit Oostenrijk.

NU NIEUW IN DE BENELUX!