We are looking for WINNERS!

 

Jan Pachen , Ingrid van Ham, Monaco Casino,  Extra inkomen, Meer inkomen, Geld verdienen, team-marketing,

Ingrid van Ham en Jan Pachen heten u welkom...

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezond en eerlijk inkomen en een mooie lifestyle!

Wij zijn het bewijs dat het snel kan gaan!
​“We werkten jarenlang in ons eigen fitnesscentrum en onze passie was sporters trainen en coachen om zo de beste resultaten te bereiken. Atleten uit verschillende takken van sport vonden de weg naar onze club en boekte mooie resultaten.

We waren zeer actief in de fitness, krachtsport en het bodybuilding en creëerde verschillende Belgisch en Nederlandse kampioenen, maar ook Europees en Wereldkampioenen.

Zo heb ik tot 2 x toe mijn grote held Arnold Schwarzenegger persoonlijk kunnen ontmoeten in Venice Beach Los Angeles Californië na onze training in Gold's Gym en World Gym.

 

WINNAARS ondernemen actie!

Maar ondanks dat sporters trainen en coachen al 20 jaar onze grote passie was zagen wij de concurrentie in de fitnessindustrie toenemen en de inkomsten afnemen.

Als we verder wilden, moesten we fors investeren, in geld, materiaal, pand en personeel. Omdat bovendien de uitdaging er voor ons wel een beetje af was, hebben we daar niet voor gekozen.

Na jarenlang hard zwoegen wilden we ons leven nu zelf wel eens kunnen indelen en ook eens wat vaker op vakantie gaan en wat meer vrije tijd voor onszelf hebben. Maar we hadden geen idee hoe we dat moesten vormgeven. Ik sprak regelmatig met mijn vroegere buurman Roger Hilkens, die een zeer succesvolle ondernemer was en ik al van jongs af aan kende.

Hij was al jaren succesvol met Team-Marketing. Zijn verhalen over Team-Marketing, zijn levensstijl, mooie auto's, de luxe, het passief inkomen en de mooie reizen die hij maakte spraken ons altijd erg aan, maar ik overwoog nooit echt om zijn voorbeeld te volgen.

Tot ik hem in 2008 belde voor een afspraak, om nu eens serieus te horen wat hij precies deed bij Team-Marketing. Hij reageerde erg leuk en na een avond vol goede gesprekken waren wij diep onder de indruk van Team-Marketing. Wat een unieke mogelijkheden biedt dit bedrijf en wat een enthousiasme! We registreerden ons meteen als Business Owner en verdiepten ons in het verdienmodel, het bedrijf en de mogelijkheden.

Toen we al snel resultaten zagen, bij onszelf en bij anderen, raakten we enorm enthousiast en praatten we er met iedereen over.

We realiseerde al snel een fulltime inkomen met 5 uur per week werken naast onze zaak.

Onze omzet was meteen verbluffend en dat met parttime te werken.

Al snel daarna spraken we met vrienden en bekenden ook over deze unieke zakelijke mogelijkheden en toonden de eerste mensen belangstelling om zelf partner te worden. De kracht van samenwerken is zoveel sterker, je kunt er ongelimiteerde resultaten mee bereiken. Parttime werken en meer dan fulltime geld verdienen.

Al snel kwalificeerden we ons voor verschillende wereldreizen.

Onvergetelijke reizen naar de mooiste plekken in de wereld. We verbleven in vijfsterrenhotels en alles werd door het bedrijf betaald. 

Wat ik super vind, is dat je binnen Team-Marketing je niet elkaars concurrent bent. 

Juist door anderen te helpen naar hun succes, word je zelf ook succesvol. Daarom wisselen we onderling veel informatie en kennis uit. 

"Het gevoel dat we samenwerken overheerst.” 

WINNAARS ondernemen actie!

Het Power Team samen zijn wij STERK

 

Noord-Brabant NL Hilvarenbeek  Erik Cornelissen

Noord-Brabant NL Hilvarenbeek

Erik Cornelissen

Enkele jaren geleden ben ik via 2 goede vrienden Ingrid en Jan in contact gekomen met een uniek sportproduct. Mijn ervaring met dit product was verbluffend. Enkele maanden later kreeg ik de vraag van! Zou je graag wat anders willen doen, dan wat je nu doet? Wat zou je graag willen doen? Neem dan eens contact met ons op, zodat je kan kennismaken met Team-Marketing? Uit nieuwsgierigheid heb ik toen met Ingrid en Jan contact opgenomen. Na een avondje met leuke gesprekken zag ik voor mij heel wat mogelijkheden om mijn financiële toekomst in eigen handen te nemen en meer vrijheid te creëren. En niet voor mij alleen maar dat ik heel wat mensen kan helpen met een beter leven en een leukere lifestyle.

 

Wilt u graag meer weten over deze zakelijke mogelijkheid vul dan het contactformulier in of bel naar;

Erik +31(0)636109883

 

West-Vlaanderen Langemark-Poelkapelle  Youri Gesquiere

West-Vlaanderen Langemark-Poelkapelle

Youri Gesquiere

Vanuit mijn professionele activiteiten als coach en organisator van bedrijfsevents, kom ik dagelijks in contact met ondernemers. Ik zie veel van hen vaak bijzonder hard werken en bespeur meer en meer mentale en fysieke vermoeidheid. Zelf ben ik enorme fan van een aantal topproducten die ik dagelijks gebruik om zelf voldoende energie te hebben en mijn weerstand op peil te houden. Ik deel mijn passie voor deze producten graag met de bedrijfswereld … het is mijn missie om ondernemers te helpen en ervoor te zorgen dat ze niet zonder “brandstof” vallen.
Mijn vroegere ervaringen in de wereld van retail, hebben me nog meer overtuigd om te kiezen voor het online concept van team-marketing en de vele voordelen die er aan verbonden zijn. Ik vind het bijzonder motiverend om enerzijds andere ondernemers te kunnen helpen op vlak van energie en voor mezelf een stabiel en groeiend inkomen op te bouwen, zonder zware investeringen of logistieke zorgen.

 

Wilt u graag meer weten over deze zakelijke mogelijkheid vul dan het contactformulier in of bel naar;

Youri +32(0)473676572

 

 

West-Vlaanderen Oostrozebeke  Sophie Benoit

West-Vlaanderen Oostrozebeke

Sophie Benoit

Ik baat een goed draaiend kapsalon en wellness center uit. Mijn man is zelfstandig champignonkweker, we hebben 2 tienerdochter. Elk met onze eigen zaak is het niet gemakkelijk om een gezonde levensstijl te hebben. Na een rug en nek operatie, heb ik gas terug genomen, het wellness center stop gezet en mij gaan focussen op gezonder eten en mensen begeleiden naar een stabiel gewicht. We willen meer tijd hebben, meer op vakantie gaan, gezonder beginnen leven en anderen helpen hetzelfde te bereiken. Door Team Marketing krijgen we die kans. Wil jij ook een betere levensstijl, een extra inkomen of een verandering in je leven. Neem zeker contact met mij op.

Wilt u graag meer weten over deze zakelijke mogelijkheid vul dan het contactformulier in of bel naar;

Sophie +32(0)479506435

 

Jan Dezwarte en Monika Kurek

Wilt u graag meer weten over deze zakelijke mogelijkheid vul dan het contactformulier in of bel naar;

Jan +32(0)475506210

West-Vlaanderen

Merkem-Diksmuide

 

Limburg Oudsbergen-Gruitrode  Kelly Lijnen en Davy Geuns

Limburg Oudsbergen-Gruitrode

Kelly Lijnen en Davy Geuns

Wij zijn een gedreven koppel met 3 energieke kinderen en drukke jobs. Voor onze kinderen waren we beide zeer sportief, maar ondanks het modale bestaan, huisje,tuintje, kinderen moet je keuzes maken, waardoor vaak de hobby’s als eerste opgegeven moeten worden om de kinderen niet te kort te doen. Davy is reeds ruim 23 jaar actief in de bouw als dakdekker en Kelly ruim 14 jaar
pediatrisch verpleegkundige. Deze jobs vragen lichamelijke en mentaal veel waardoor we open stonden voor verandering. want tot 67 jaar werken gaan en in de hoop dat er dan nog pensioen is, daar geloven we niet in. Met traditioneel werken zijn op het einde van de maand de rekeningen betaald, maar echt sparen zit er niet in. Dit gaat meestal ten kosten van het gezin, tijd voor de kinderen, hobby’s,... ontbreken voor dat beetje extra in de beurs. Daarom is ons doel andere mensen  helpen en begeleiden naar meer vrije tijd en een betere financiële portemonnee om jullie dromen te kunnen realiseren en een leven te leiden hoe jullie zelf willen. Zelf keuzes kunnen maken.

 

Wilt u graag meer weten over deze zakelijke mogelijkheid vul dan het contactformulier in of bel naar;

Davy +32(0)486317488

Kelly +32(0)498409916

 

Antwerpen Schoten  Viviane Denissen en Patrick Verboven

Antwerpen Schoten

Viviane Denissen en Patrick Verboven

Alle 2 zijn succesvolle ondernemers die enthousiast zijn over het Team Marketing Project. Reeds meer dan 10 jaar zijn wij actief en delen graag onze ervaringen en resultaten met kandidaten die houden van een nieuwe uitdaging, extra inkomen en een leukere lifestyle.!

Anders werken, anders leven!

 

Wilt u graag meer weten over deze zakelijke mogelijkheid vul dan het contactformulier in of bel naar;

Viviane +32(0)478116430

Patrick +32(0)475771182

 

Noord-Brabant NL Bergeijk  Lyon Snoeren

Noord-Brabant NL Bergeijk

Lyon Snoeren

Ik werkte 5 jaar lang als assistent-manager in een supermarkt, het was een leuke job met veel afwisseling en genoeg uitdaging, maar een minimumloon. Ik had bijna nooit geld om iets leuks te kunnen doen of op vakantie te gaan. Na een aantal jaar kwamen er flinke bezuinigingen binnen het bedrijf, mijn uren werden gehalveerd, ik kreeg dus de helft minder inkomen. Mijn kosten bleven overigens gelijk. Het was tijd voor iets nieuws, iets wat geld oplevert, iets waar ik mijn uren zelf mee kon inplannen. Mijn ouders: Jan en Ingrid waren al 8 jaar bekend met Team-Marketing, en hadden al een aantal x gevragen of dat niks voor mij was. Ik moest er toen die tijd niks van weten tot ze mij een jaar later meenamen naar Zuid-Afrika omdat ze zich hadden gekwalificeerd voor Chairman Bonus. In Zuid-Afrika heb ik het bedrijf pas echt leren kennen ik zag meteen de mogelijkheden binnen het bedrijf en een kans om mensen te helpen en zo een 2e inkomen op te bouwen. Toen ik weer terug was in Nederland ben ik meteen gestart en behaalde ik al snel mooie resultaten.

Wilt u graag meer weten over deze zakelijke mogelijkheid vul dan het contactformulier in of bel naar;

Lyon +31(0)610948659

 

Oost-Vlaanderen  Gent  Kristof Hemereyck

Oost-Vlaanderen  Gent

Kristof Hemereyck

Als zelfstandig ondernemer sinds mijn 22ste weet ik als geen ander wat hard werken is en werkweken van 90 uur en meer waren vroeger geen uitzondering tot het moment je op je 27ste geconfronteerd word met medische problemen en de dokter u duidelijk maakt dat je beter een andere levensstijl aanneemt want dat je anders misschien zelfs de 30 niet haalt. Vrije tijd en reizen zat er ook zelden in. Daarna kwam dit fantastisch concept op mijn pad, wat begon als een extra inkomstenbron groeide dit al snel naar meer. Ondertussen heb ik mijn zelfstandige activiteit verkocht en werk ik parttime voor een baas en doe ik voor de rest Team-Marketing en ben ik veel bezig met sport. Dank zij dit concept heb ik meer vrije tijd een betere gezondheid en kan ik een aantal keer per  jaar extra op reis. Kortom een win win situatie en voor iedereen aan te raden.

 

Wilt u graag meer weten over deze zakelijke mogelijkheid vul dan het contactformulier in of bel naar;

Kristof +32(0)475342574

 

Antwerpen Brecht

Pro-Triathlete Karen Steurs

Naast mijn eigen sportcarrière  is het mijn passie om ook andere sporters de hand te reiken in het behalen van hun doelstelling en het nastreven van een gezonde en actieve levensstijl. Onder het motto "believe everything is possible" ben ik ervan overtuigd dat een optimale harmonie tussen fysiek en psyche cruciaal is om je dromen waar te maken. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen hierbij te helpen en te inspireren.zowel op fysiek als financieel vlak.

 

Wilt u graag meer weten over deze zakelijke mogelijkheid vul dan het contactformulier in of bel naar;

Karin +32(0)486392386

 

WINNAARS ondernemen actie!

WINNERS focus on WINNING!