SCHIMMELS & SCHIMMELINFECTIES

Gepubliceerd op 25 april 2023 om 15:32


Schimmels, een algemeen organisme dat op verschillende plaatsen voorkomt, zoals in aarde, water en rottend materiaal, kunnen ook in ons lichaam groeien en gedijen. Hoewel sommige niveaus van schimmelgroei normaal en ongevaarlijk zijn, kan een overgroei ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. We moeten de symptomen van een schimmelinfectie begrijpen en herkennen, zodat we snel de juiste behandeling kunnen zoeken.

Schimmelinfecties kunnen zich op verschillende manieren presenteren, afhankelijk van het type schimmel en de plaats van de infectie. Veel voorkomende symptomen zijn aanhoudende huiduitslag, jeuk, roodheid en schilfering. Schimmelinfecties kunnen zich ook uiten in spijsverteringsproblemen, ademhalingsproblemen en zelfs schade aan interne organen. Het is belangrijk op te merken dat mensen met een verzwakt immuunsysteem, diabetes of andere onderliggende gezondheidsproblemen een hoger risico lopen op schimmelinfecties.

Het is niet alleen belangrijk om ons lichaam te controleren op schimmelinfecties, maar we moeten ons ook bewust zijn van de aanwezigheid van schimmels en schimmel in onze huizen. Blootstelling aan schimmel en zwammen kan leiden tot ademhalingsproblemen, hoofdpijn en allergieën. Langdurige blootstelling kan zelfs leiden tot ernstige gezondheidsproblemen zoals astma en longinfecties.

Gelukkig zijn er natuurlijke middelen beschikbaar om schimmelinfecties in het lichaam te bestrijden. Eén zo'n middel is biologisch beschikbaar silica, (gevonden in CLEAN SLATE ). bit.ly/CLEAN-SLATE

Dit mineraal staat bekend om zijn hoge absorptiesnelheid en kan schimmeltoxinen effectief absorberen en uit het lichaam verwijderen. Bovendien kan het het immuunsysteem versterken en zo toekomstige schimmelinfecties voorkomen.

We moeten allemaal maatregelen nemen om ons lichaam van schimmelinfecties te ontdoen en blootstelling aan schimmel en zwammen in onze huizen te voorkomen. Door de symptomen van schimmelinfecties te herkennen, de juiste behandeling te zoeken en natuurlijke remedies zoals bio-beschikbaar silica in onze levensstijl op te nemen, kunnen we een optimale gezondheid en welzijn behouden.

Met vrede, liefde en licht,

Bron: Dr. Christina Rahm

 

ROOT schenkt je een GRATIS Social Sharing Franchise Concept met website en Online Shop in 60 landen wereldwijd.

Registreren bij Root is GRATIS en vrijblijvend met heel wat voordelen.

Klik op de aanbevelingslink: https://therootbrands.com/my-account/jan.pachen/

ROOT is momenteel 1 van de snelst groeiende bedrijven in de USA, die nu de doorstart maken in Europa.

 


#CleanSlate #gezondheid

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.