Leiding geven met geloof en hoop!

Gepubliceerd op 6 mei 2023 om 17:36

Velen van ons kiezen ervoor onze gezinnen en kinderen te leiden met geloof en hoop, in plaats van zich zorgen te maken over de mogelijkheid van mislukking en worst-case scenario's. Deze aanpak stelt ons in staat een toekomst vol opwinding en mogelijkheden te omarmen, in plaats van een toekomst gehuld in angst en onzekerheid.

Leiding geven met geloof en hoop betekent dat we uitdagingen benaderen met een positieve instelling en het geloof dat alles goed komt. Het stelt ons in staat een optimistischer kijk op het leven te hebben, zelfs bij tegenslag. Deze mentaliteit kan de manier waarop onze kinderen de wereld zien aanzienlijk beïnvloeden en hen helpen een positievere mentaliteit te ontwikkelen die hen hun hele leven van pas zal komen.

Natuurlijk is het leven niet altijd rozengeur en maneschijn. Het is onvermijdelijk dat we onderweg hindernissen en obstakels tegenkomen. Maar het is de manier waarop we daarmee omgaan die ons bepaalt. Er is een citaat van Charles R. Swindoll waar ik dol op ben: "Het leven bestaat voor 10% uit wat je overkomt en voor 90% uit hoe je erop reageert". Wanneer het leven ons een curveball toewerpt (en dat zal gebeuren), is het belangrijk om positiviteit en liefde in te brengen. Richt je op de goede dingen in je leven, wees dankbaar en omring jezelf met mensen die je opbeuren en inspireren. Deze acties kunnen je helpen om moeilijke tijden door te komen en je sterker en veerkrachtiger te voelen.

Wetenschappelijk gezien is er veel bewijs voor de kracht van positiviteit en hoop.
Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die dankbaar zijn, een optimistische kijk op het leven hebben en zich omringen met positieve mensen gelukkiger, gezonder en succesvoller zijn dan degenen die dat niet doen. Plus, door te leiden met geloof en hoop, inspireren we de mensen om ons heen om dezelfde mentaliteit aan te nemen, waardoor een rimpeleffect van positiviteit en liefde ontstaat dat de wereld kan veranderen.

Ik wil dat jullie allemaal weten dat dit precies is waarom ik de Drie-eenheid heb samengesteld.
Ik wilde dat Clean Slate, Restore en Zero-In zouden samenwerken om alle nare gifstoffen in ons lichaam op te ruimen en te vervangen door liefde en positiviteit. Alleen door negativiteit uit ons systeem te verwijderen, kunnen we een gezonde omgeving creëren waarin licht en positiviteit kunnen gedijen.

bit.ly/CLEAN-SLATEOnze gezinnen, kinderen en vrienden leiden met geloof en hoop is cruciaal voor het creëren van een heldere en optimistische toekomst. Door positiviteit en liefde uit te stralen wanneer het leven ons voor de voeten loopt, kunnen we moeilijke tijden met gratie en kracht doorstaan. Laten we dus de kracht van hoop en geloof omarmen en een toekomst vol eindeloze mogelijkheden creëren!

Altijd met licht en liefde,

 BRON: Dr. Christina Rahm

Registreren bij ROOT WELLNESS BRANDS is gratis en vrijblijvend.

1. Klik op de aanbevelingslink: https://therootbrands.com/de/my-account/jan.pachen/

2. Aan de rechterkant bij registratie moet het eerste veld "Verwezen door code (refcode)" "Jan.pachen" bevatten als u lid wilt worden van ons netwerk + Voer e-mailadres/adres, telefoonnummer en wachtwoord in.

3. Vink drie vakjes aan :

1. Selectievakje om de verwijzing link te bevestigen

2. Vak om de algemene voorwaarden te bevestigen en

3. Vak om uw initialen van uw naam in te voeren (John Peeters = initialen: JP)

4. Druk op Registreren

5. Nu ben je ingelogd en in je eigen account

6. Als je geïnteresseerd bent in meer informatie nodigen we je uit voor onze Telegram-groepen: ⁃ ROOT- Gebruikers info BE NL ⁃ ROOT Professionals BE NL

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.