Het geheim tegen veroudering dat je niet kunt kopen!

Gepubliceerd op 10 augustus 2023 om 15:47

Hoe lichaamsbeweging de kwaliteit van je huid verbetert. Omdat de huidkwaliteit wordt beïnvloed door vele variabelen - zoals de zon - door te testen waar de zon niet schijnt, ontdekten de wetenschappers dat cardio je een gezondere huid geeft. Maar dat is slechts een deel van het verhaal.

Japanse Onderzoekers ontdekten onlangs dat krachttraining de algehele huidkwaliteit nog meer verbetert dan cardio. Deze keer onderzochten de onderzoekers de gezichtshuid en merkten dramatische verbeteringen op.

Na 16 weken hadden degenen die gewichtheffen een betere elasticiteit en een dichtere huid en produceerden ze van nature meer collageen. Tel alles bij elkaar op en de wetenschappers concludeerden dat krachttraining het potentieel heeft om te leiden tot een jeugdiger uiterlijk, langzamere veroudering en minder rimpels.

De resultaten vereisten ook geen lange trainingen. De deelnemers tilden twee keer per week gedurende 30 minuten gewichten op.

Het is misschien tijd om uw strategie te heroverwegen als u om ouder worden geeft. Mensen betalen honderden of duizenden dollars voor crèmes en lotions die niet veel wetenschappelijke ondersteuning hebben. Of u kunt gewichtheffen, uw algehele gezondheid verbeteren en er jonger uitzien en zich jonger voelen.

Bron Arnold Schwarzenegger

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.