Uniek Sport-Project
 Jaren lang strijden ze met passie en geven alles aan hun sportcarrière. Zelfs de studie is vaak op een zijspoor gezet of afgebroken. Ze hebben maar één doel en dat is de TOP bereiken! Een baan blijft in het begin vaak nodig om alles financieel draagbaar te houden bij het gebrek aan goede sportsponsoring. Maar die zit tevens in de weg om tijd vrij te maken voor training en herstel.
 
Echte Passie!
De vraag die men zich vaak niet stelt “Hoe ziet mijn leven eruit na mijn sportcarrière?” Of  “Wat als ik langdurig geblesseerd raak? Wordt mijn contract dan wel verlengd?”Dromen van het succes van een financieel onafhankelijke toekomst die is weggelegd voor bijvoorbeeld de bekende topvoetballers, wielrenners, tennissers blijven voor de meeste van hen helaas dromen. Toch zijn er hele interessante mogelijkheden om die Passie tot presteren te gebruiken om dat toekomstbeeld hierin een andere wending te geven.
 
Sport Vips:
Speciaal hiervoor is er een bijzonder Sport-Vip Project in het leven geroepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de uitgebreide kennis en expertise van een groep topsporters, atleten, sportfysiotherapeuten,  artsen en marketing professionals. Hiermee wordt er door middel van ervaringsdeskundigen en resultaten uit de praktijk promotie gedaan zodat sporters en atleten fysiek en financieel beter worden. Dit zorgt er niet alleen voor dat de weerstand, de sportprestaties en het lichamelijke herstel optimaal zullen worden ondersteund, maar ook dat er hiermee een duidelijke spin-off zal worden gecreëerd door de marketingwaarde van de sporter en atleet te vergroten. Dit zal een groeiende en doorlopende financiële inkomstenstroom gaan genereren voor de betreffende sporter, atleet die te vergelijken is met royalty’s zoals bekende grootheden die vaak krijgen voor hun promotie activiteiten!
 
Simpel en Doeltreffend!
Dit bijzondere en zeer eenvoudig in te passen programma is toe te passen voor iedere gepassioneerde sporter. Hierdoor is het in eerste instantie interessant als inkomensstroom naast de sport. Hierdoor kan een baan overbodig worden zodat er meer tijd ontstaat voor herstel en training. Extra interessant is het voor na de sportcarrière! Door het doorlopende inkomen bouwt men aan een zekere en onbezorgde toekomst, waarin sport misschien niet meer tot de hoogste prestaties kan leiden maar kennis en ervaring nog steeds heel waardevol kunnen worden ingezet.
Passie en Visie kun je delen als een echte Sport-Vip.