De wet van de aantrekkingskracht en creatie!

Gepubliceerd op 12 maart 2020 om 16:42

Hoe werkt dat met de wet van aantrekkingskracht en creatie?

Deze wet werkt altijd en reageert op energie, de vibraties die jij uitzendt.

Je trekt niet aan wat je wilt, maar wat je bent, wat je uitstraalt.

Wat wil jij ‘bestellen’ bij het universum.

Leer hoe de wet van de aantrekkingskracht en creatie werkt.

Hoe kan jij dit toepassen om alles te bereiken wat je maar wilt?

 

Michael Pilarczyk Mindset Coach: Van Business tot Boeddha Inspirator, schrijver en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, zingeving en zakelijk succes.

Door belemmerende denkpatronen te doorbreken bied ik inzichten waarmee doelgericht resultaten worden behaald en waarmee dromen werkelijkheid kunnen worden. Ik maakte mijn dromen ook waar. Ik was dj bij Radio 538 en na de verkoop van mijn mediagroep nam ik een sabbatical van veertig maanden op mijn zeiljacht. Ik schreef de bestsellers Dansen in de Hemel (100.000 ex.), een moderne bewerking van Think and Grow Rich en Master Your Mindset. Ik woon op een eiland in de zon en leef mijn mooiste leven! Die missie wil ik delen met jou, zodat jij ook bewust, gezond en succesvol je mooiste leven kunt leven.

https://www.michaelpilarczyk.nl/


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.